Doorgaan naar artikel

✓ Gratis verzending vanaf €35,- ✓ Voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden! ✓ Persoonlijk contact met Shanna

Houten speelgoed

Herroepingsrecht

Retouradres: 
Spoorsingel 7
2871TT
Schoonhoven, Zuid-Holland


Herroepingsrecht.

 1. Op grond van de wet heeft u een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product, om uw overeenkomst met Guapisimo te herroepen, zonder opgaaf van reden.

 2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen door ons een ondubbelzinnige verklaring te sturen (bijvoorbeeld een brief die per post, fax of e-mail wordt verstuurd). U kunt ook eenvoudig gebruik maken van onze op maat gemaakte retourportaal, gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping of een ingevuld modelformulier voor herroeping of uw besluit telefonisch melden. Het is ook mogelijk om de overeenkomst gedeeltelijk te herroepen. Om de deadline van de herroepingstermijn te halen is het voldoende dat u uw mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht doet voor het verstrijken van de herroepingstermijn (14 dagen na ontvangst).

 3. Het herroepingsrecht geldt niet voor verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzending en waarvan de verzegeling na levering verbroken is.

 4. Na beëindiging van de overeenkomst dient u het product zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 100 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, te retourneren naar ons adres: Spoorsingel 7, 2871 TT te Schoonhoven Zuid-Holland. Maakt u gebruik van ons retourportaal, staat het adres al automatisch op de aangemaakte retoursticker.

 5. Voor producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de labels verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Guapisimo deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale bedrag dat aan u wordt terugbetaald. Alleen Guapisimo is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.

 6. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij
  mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het
  moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. In het geval van een gedeeltelijke annulering betalen wij alleen de kosten van het geretourneerde product/ geretourneerde producten terug. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode als die waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Zie onze betaalmogelijkheden.

 7. Retourkosten binnen Nederland en België zijn voor eigen rekening. Stuurt u een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij de verzendkosten achteraf. U krijgt dan het volledige orderbedrag incl. retourkosten gecrediteerd.