Doorgaan naar artikel

✓ Gratis verzending vanaf €35,- ✓ Voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden! ✓ Persoonlijk contact met Shanna

Retourneren

Retourvoorwaarden.


Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen (Herroepingsrecht) of 30 dagen na ontvangst heeft u de mogelijkheid om het product terug te sturen naar:

Guapisimo B.V.
Spoorsingel 7
2871TT
Schoonhoven, Zuid-Holland

Om het proces te versnellen kunt u gebruik maken van onderstaande opties.

Aanmelden.

  • Print ons retourformulier uit en vul deze in
  • Meld u retourpakket aan middels ons retourportaal retour.shops-united.nl/Guapisimo. De retourkosten dienen, in eerste instantie, door u te worden betaald. Bij defect, beschadiging of verkeerde levering? Wij vergoeden de kosten achteraf. 

    Het staat u vrij te bepalen op welke manier u de artikelen retourneert. Met de bovenstaande opties maakt u het ons wel makkelijker, hierdoor kunnen wij bijv. de transactie sneller vinden en ook terugstorten.

 
Verpakking.

  • Pak de producten onbeschadigd in een zo oorspronkelijk mogelijke staat. Let wel, bij slijtageverschijnselen of beschadigingen zal Guapisimo waardevermindering in mindering brengen. Wij nemen contact met u op mocht dit van toepassing worden. Zie algemene voorwaarden, hoofdstuk "herroepingsrecht" punt 5.
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos, zodat wij uw retourpakket sneller kunnen verwerken.

 
 Verzending.

  • Lever het pakket in bij het postkantoor.
  • Bewaar het verzendbewijs goed.

 
Wanneer betalen we terug?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het
moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.
 

Wat krijgt u terug?

U krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. Als het om een deel van de originele order gaat, ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen.


Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals u heeft afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met u op.


Kosten voor het retour sturen.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Stuurt u een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.