Doorgaan naar artikel

✓ Gratis verzending vanaf €35,- ✓ Voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden! ✓ Persoonlijk contact met Shanna

Houten speelgoed

Terugbetaling

Retouradres:
Spoorsingel 7
2871TT
Schoonhoven, Zuid-Holland

Tip: Om het verwerkingsproces van retour en terugbetaling te versnellen, raden wij u aan uw retour aan te melden in ons retourportaal. Een retoursticker wordt automatisch aangemaakt en u betaalt direct. Zijn de kosten voor onze rekening, vergoeden wij deze achteraf.


Wie betaalt de kosten voor retourzending?

De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Stuurt u een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Wanneer betalen we terug?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

U krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. Als het om een deel van de originele order gaat, ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen.

Voor producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de labels verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Guapisimo deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale bedrag dat aan u wordt terugbetaald.

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals u heeft afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met u op. Voor terugbetalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.