Doorgaan naar artikel

✓ Gratis verzending vanaf €35,- ✓ Voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden! ✓ Persoonlijk contact met Shanna

Houten speelgoed

Waarom Guapisimo

Bij Guapisimo komen u en uw kind op de eerste plaats. Wij zijn daarnaast uw directe contactpersonen bij vragen of oplossingen. Wij garanderen u kwaliteitsartikelen en een kwaliteitsservice. Meer weten over "ons" klik dan HIER.

De ontwikkeling van kinderen staat bij Guapisimo op de eerste plaats. Hoe fijn is het als het te combineren is met speelplezier en fantasie! Ons streven is om voor u een zo fijn en duidelijk winkelomgeving te creëren. Bij ons vindt u houten speelgoed van de bekende, Europese merken Le Toy Van en Tender Leaf Toys. Deze merken hebben duurzaamheid en veiligheid hoog op hun lijst staan.

Voor de speelkamer decoratie kunt u terecht bij onze artikelen van Wigiwama. Zij ontwerpen o.a. zeer stijlvolle poefjes, zitzakken en kussens van zachte materialen. Met het merk Nattiot bieden wij u artikelen aan, zoals vloerkleden en wanddecoratie, waarmee u de kamer volledig afmaakt.

Voor de iets oudere kindjes (10 maanden) zijn er speeltoestellen. Met deze toestellen kunnen ze het klimmen nog beter onder de knie krijgen. Het merk Minipiu ontwikkelt deze toestellen met veiligheid voorop. Twijfelt u over de aankoop van deze speeltoestellen? Kom gerust langs! Wij hebben de toestellen al opgezet, u ziet dan meteen hoe het product eruit ziet.

Alle artikelen hebben één ding met elkaar gemeen. Het zijn duurzame kwaliteitsartikelen voor de ontwikkeling van uw kind. Speciaal geselecteerd door ons en onze kinderen zijn er dol op! 

Kijk gerust rond en bij vragen mag u ons altijd bellen op 0613445755 of mailen op info@guapisimo.nl