Doorgaan naar artikel

✓ Gratis verzending vanaf €35,- ✓ Voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden! ✓ Persoonlijk contact met Shanna

Houten speelgoed

Over ons

Wij zijn een nieuw familiebedrijf gevestigd in Schoonhoven, Zuid-Holland. Vanaf 1 december 2023 zijn wij online. Het idee is ontstaan uit de liefde voor onze kinderen en het plezier die zij beleven met educatief speelgoed. Klantenservice vinden wij erg belangrijk. Wij vinden dat het anders kan, persoonlijk, direct, effectief en menselijk. Belt u ons, dan treft u nooit een robot aan de lijn. Hooguit ons voicemail bericht. In de Livechat zijn er vragen met directe antwoorden te vinden, u vindt deze rechts onder en scrolt ook altijd met u mee.

Bij Guapisimo heeft u direct contact met ons en dus geen robot. Het magazijn, de klantenservice en de mail beheren wij zelf. Alleen het vervoeren wordt uitbesteed aan PostNL, DHL of DPD.

Guapisimo is het Spaanse woord voor knap. De ontwikkeling die kinderen maken is, ongeacht de snelheid, knap. Ons assortiment draagt bij aan deze ontwikkeling. Een puzzel stimuleert de fijne motoriek en een speelkeuken verruimt de verbeelding. Ook zijn er speeltoestellen beschikbaar, deze dragen bij aan de ontwikkeling van de grove motoriek. Daarnaast is er ook kinderkleding te vinden. In de toekomst komen daar baby verzorgingsartikelen en baby kleding bij.

Kijk gerust rond! Wilt u meer weten over bepaalde artikelen, neem dan gerust contact met ons op. Woont u in de buurt en wilt u eerst kijken? Bel eerst naar 0613445755 of mail naar info@guapisimo.nl en plan een bezoek in, wij laten u graag de artikelen zien, voelen en kunt u ze direct meenemen.

Wij wensen u veel plezier bij uw aankoopproces en alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Over mij